Lambert og Collins til Oslo

Publisert: 11. juni 2003 kl 15.40
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Norge er åsted or en rekke viktige konferanser og kurs i sommer. Mellom 12 og 15.juni avholdes Europe 2003 i Oslo - et arrangement organisert av University of Wisconsin sammen med skolens klubb for tidligere studenter i Norge. Blant foredragsholderne er Richard Lambert (bildet), tidligere sjefredaktør i Financial Times og nå medlem av pengepolitikk-komiteen til Storbritannias sentralbank, Richard Kilgust, partner i PricewaterhouseCoopers og Paul Collins, tidligere visestyreformann i Citigroup som i dag blant annet er styremdlem av Nokia. De skal snakke om "Corporate Governance".

Konferansen inkluderer også et foredrag fra James Thomson, anatomi-profesor på University of Wisconsin som Time kalte "the man who brought you stem cells."

Et par uker senere - mellom 29.juni og 10.juli - organiserer Finansnæringens Hovedorganisasjon og Handelshøyskolen BI årets versjon av International Banking Summer School, som finner sted på Lillehammer. Sentralbanksjef Svein Gjedrem, Nordea-sjef Tom Ruud og GrameenPhones styreleder Khalid Shams er blant foredragsholderne.

Saken fortsetter under annonsen