La Tande-P hjelpe deg?

Publisert: 16. mai 2002 kl 10.34
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Det er så mangt kjendiser kan brukes til - og kanskje særlig tror at de kan brukes til. For en tid tilbake åpnet TV-kjendis Alf Tande Pedersen restauranten Tandy’s Dovrehallen i Storgata i Oslo. Han hadde riktignok glemt å orientere Arbeidstilsynet om overtakelsen og risikerte å få en politianmeldelse på nakken. Den ellers så blide underholdningsmannen ble ikke spesielt blid da Økonomisk Rapport skrev om dette.

Nå vil den samme Tande-P bruke Tandy’s Dovrehallen til avvikling av firmaarrangementer. «La Tande-P hjelpe deg med ditt neste firmaarrangement» sto det i brosjyren som ankom redaksjonen her en dag.

Vel og bra, det. Vi regner med at mellomværendet med Arbeidstilsynet for lengst er ordnet opp i, og at ombygginger og arbeidsavtaler med ansatte er i sin skjønneste orden. Vi tenker mer på hva slags hjelp Tande-P tilbyr, og håper hans evner til organisering av fest er bedre enn hans ortografiske ferdigheter.

For brosjyren - som for øvrig hadde et hyggelig bilde av nevnte mann - var så full av skrivefeil at den tok oppmerksomheten fra det meste annet. Det er vel ikke verre enn at han har hatt litt dårlig tid - eller at vi er så dumme at vi ikke skjønner at dette er en ny stil? Uansett, vi vil vel neppe velge Tandy’s som førstevalg for neste firmaarrangement. For tenk om vi får en klippfisk når vi ber om en biff? Vi sier ikke mer!

Saken fortsetter under annonsen