Sommer-Norge

Publisert: 29. juni 2004 kl 14.01
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 22.12

Juli er måneden da store deler av næringslivet går for halv maskin. Det er ferietid. For reiselivsbransjen betyr det høysesong. Økonomisk Rapport yter sin skjerv til at folk skal bli bedre kjent med de tilbud som finnes i sommer-Norge. Vi har laget en «sommerpakke» som inneholder utstyrsguider og tester av produkter som mange av våre lesere er opptatt av. Og, ikke minst, har vi laget en oversikt over festivaler på steder der flest nordmenn ferdes om sommeren. Det har vi gjort som en service til våre lesere som privatpersoner. Disse spesialsidene for sommeren avviker fra vår naturlige profil som business-magasin, men vi gjør det i trygghet på at vår forsterkede business-profil er i ferd med å feste seg hos leserne våre og er blitt godt mottatt. Leserundersøkelser og annen respons fra leserne våre viser at vår satsing på nyttig stoff for næringslivet blir godt mottatt. Vi skal fortsette med bedriftsreportasjer som belyser hvorfor de beste er best og presentere tabber som alle kan lære av. Bedrifters strategier og grep som tas for å nå de mål bedriftsledere setter seg skal belyses, vi skal ha mye fagstoff, og vi vil intensivere overvåkningen av hva politikere og byråkrater foretar seg og hva dette betyr for næringslivet. Ingen politikere med makt skal slippe unna hvis han eller hun legger kjepper i hjulene for utviklingen av et sunt næringsliv. Politikerne tar imidlertid også en mengde avgjørelser som gir bedrifter nye muligheter hvis de kjenner sin besøkelsestid. Også det skal vi avdekke, slik at dere som leser Økonomisk Rapport skal kunne se de muligheter som byr seg. Det skal være lønnsomt å lese landets eneste business-magasin.

Økonomisk Rapports forventingsindikator, som myndigheter og bedrifter benytter i sin planlegging, viser at nordmenn tar sommeren med relativt høye forventninger til hva fremtiden bringer. Folk flest er optimistiske når det gjelder den økonomiske fremtiden. Det lover godt for land og næringsliv.

Vi ønsker god sommer og håper dere har nytte av våre sommerguier enten dere bare skal være noen timer borte fra hytta eller planlegger et lenger opphold i fedrelandet med overnatting utenfor egne vegger.

Saken fortsetter under annonsen