Månedsmagasin med ­fremtidsfokus

Publisert: 21. september 2009 kl 10.22
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 22.12

Når vi nå lanserer Økonomisk Rapport som månedsmagasin, betyr det ikke at vi er i mål. Det er mer å sammenligne med starten på en vandring. Vi har tatt mål av oss til å spore opp de stiene, avdekke de veiene som leder oss inn i fremtiden. Økonomisk Rapport skal være et fremtidsprosjekt.

For oss som redaksjon er det en litt ny måte å tenke på. Det handler om å forsterke et perspektiv som for så vidt har vært til stede i Økonomisk Rapport de siste årene. Vi har ønsket å løfte fram fenomener og peke på trender. Dette skal være vårt varemerke, vårt særpreg. Vi skal være en veiviser for fremtiden. Samtidig skal vi ha ståsted i bedriftenes hverdag og gi nyttige råd og veiledning knyttet til økonomifunksjonen.

Vi vil at Økonomisk Rapport skal sette spor. Den som følger Økonomisk Rapport, skal vite at man er på rett vei. Om man når målet, kan vi ikke garantere.

Økonomisk Rapport starter med redaktørenes månedsoppgjør. Det gjør vi ved å kommentere aktuelle saker ut fra de samme titlene hver måned: Setter spor, slik skal det gjøres, til skrekk og advarsel, det vil skje (ikke tale om) og profetisk tale.

Vi lover å anstrenge oss for å lage et magasin som leserne våre vil ha nytte og glede av. Send oss gjerne en mail om hva som er bra og hva vi kan gjøre bedre.

Saken fortsetter under annonsen