Kjøp to, betal for tre

Publisert: 31. juli 2002 kl 11.08
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00
Mandag gikk startskuddet for bokbransjens Mammutsalg, denne årvisse jippo der forlagene dumper ut støvsamlerne til spottpriser, med andre ord bøker som har solgt dårligere enn antatt.
Bokdronning Anne Carine Tanum forsøkte å piske litt ekstra stemning i Tanumbutikkene, og arrangerte en såkalt nattmammut fra kl. 00.01 til 02.00 natt til mandag. Tanumkjeden rykket inn annonser i søndagsavisene, og serverte eksempler på mammutpriser som skulle få oss til å ofre nattesøvnen for grabbe til oss til beste mammutbøkene.
Vi kunne for eksempel få kjøpt praktsamlingen «Norske Bunader» til en fantastisk Mammut-pris på 298 kroner! Førprisen oppgis i mindre typer til å være 298 kroner. Et avslag på utrolige null kroner. Omregnet i prosent blir mammutavslaget nøyaktig null. Her var det bare løp og kjøp.
Vi venter spent på neste knalltilbud fra Tanumkjeden; Hva med kjøp to bøker, betalt for tre!
Saken fortsetter under annonsen

Så kom ikke her og si at ikke vanstyrte NRK har fått en skikkelig kremmer i styrerommet! Tanum tok som kjent over styrelederjobben etter den sprenglærde BI-rektor og professor Torger Reve, som strøk i praksis da han skulle finne frem til ny NRK-sjef etter Einar Førde.