Kampanje mot Kleppe

Publisert: 24. juli 2002 kl 13.59
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Vidar Kleppe, verstingen over alle verstinger, søker kanskje flere venner enn dem i VG som hjelper ham i kampen mot sine gamle partikamerater i Frp. Hva vet vi?

Men i alle fall stilte den ekskluderte på Kunstnernes Hus forleden. Var han på frierferd i det nyrestaurerte hovedkvarteret for kultureliten på Oslo Vest?

I så fall lyktes han dårlig, for det tok ikke lang tid før gjestene rundt bordene i restauranten Archimboldo ble tilbudt å skrive under på en avskyerklæring mot Kleppe. Puls-redaksjonens utsendte takket imidlertid klart og bestemt nei, og viste til at vi verken er for pils-tømming eller andre bakgate-triks for å stoppe et av våre rareste politiske dyr.

Så vidt vi kunne registrere var det også holdningen til flertallet. De valgte å overse ham, og det burde kanskje landets største avis gjøre? Men nei da. Rariteten får nok en helside i VG, der han må ha satt en uslåelig valgflesk-rekord: Uføre- og alderspensjonister skal få 31 milliarder MER i året.

Forslaget er så fullstendig ut i den økonomiske galskapen at selv lederen for Norsk Pensjonistforbund, Einar Strand, ikke vil ta i det med tang en gang.

Hvor sterkt er egentlig hatet mot Carl I. Hagen i VG?

Saken fortsetter under annonsen