Hoteller søker spion

Publisert: 6. desember 2004 kl 10.38
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

- Vi ønsker å utfordre oss selv og søker 10 par som får en helg i løpet av første halvår 2005 som hemmelige inspektører på ett av våre hoteller eller spisesteder, med overnatting, mat og drikke inkludert, sier Kristian B. Jørgensen. Han er administrerende direktør for gruppen, som består av 30 hoteller og åtte spisesteder.

De som får spionoppdragene må gi en tilbakemelding på hvordan de ble tatt vare på og hva de synes om oppholdet på det hotellet de gjestet. Vil du være med, så er søknadsfristen satt til julaften.

Kjeden består av hoteller og spisesteder som legger vekt på å markedsføre seg som sjarmerende og tradisjonsbærende. Jørgensen sier at tiltaket startet som et ønske om å kvalitetssikre tjenestene, men de fant fort ut at det også kunne være et godt markedsføringsfremstøt.

- Vi ønsker å finne ut om medlemsbedriftene holder det vi lover i merkevaren vår, men vi håper også at mange får øynene opp for at det finnes hoteller og spisesteder med kvalitet og særdrag, og som ikke bare driver fabrikk, sier Jørgensen.

Økonomisk Rapport snakket med ham samme dag som invitasjonen gikk ut til presse og internettmedier. På det tidspunktet kom det 100-120 søknader i timen.

- Det er inspirerende, sier Jørgensen, som får litt av en utvelgelsesjobb. Hjemmesiden til kjeden er www.dehistoriske.no.

Saken fortsetter under annonsen