Heder til norske bedrifter

Publisert: 17. mars 2004 kl 15.03
Oppdatert: 12. februar 2007 kl 14.36

Det er ikke bare norske fjorder som vinner heder og ære i utlandet. Hurtigruten og Sem Gjestegård vant nylig den prestisjetunge internasjonale markedsføringskonkurransen HSMAI Adrian Awards på en kåring i New York.

1500 arbeider fra 50 land konkurrerte om de gjeve prisene. Sem Gjestegård vant to sølv og en bronse i kategorien hotell med færre enn 300 rom, mens Hurtigruten vant to sølv og hele fire bronse i kategorien cruise.

Vinnerbidragene for Hurtigruten ble laget i samarbeid med reklamebyrået Pran & Torgersen. Prisene gjaldt Advertising Series: Sølv annonsekampanje for kurs og konferanse, sølv vinterkampanje distansetrafikk. I kategori enkeltannonser og newspapers vant Hurtigruten tre bronse også for kurs og konferanse, distansetrafikk og juletur. I tillegg fikk Hurtigruten nok en bronse for sin profilbrosjyre.

Vinnerbidragene for Sem Gjestegård ble laget i samarbeid med reklamebyrået Kitchen. Sem fikk sølv i kategorien Advertising Series, og Single Entry Advertising for annonsen «Wakeup-call». Kampanjen «Eplekvist» gav Sem bronse i kategorien DM.

Saken fortsetter under annonsen