Gikk skoene av seg

Publisert: 23. juli 2002 kl 16.26
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

I fjor gikk Marianne Bjarstad helt til topps i den nordiske skobutikkjeden Din Sko, og har i et års tid pendlet mellom mann og barn på Kolbotn og Din Skos hovedkontor i Sverige.

Det kan ikke ha vært bare enkelt.

Bjarstad tok over som adm. direktør i Din Sko Norge i 1995, og gjennomførte en solid snuoperasjon i kjedens norske datterselskap. Så bra gjorde hun det, at hun klatret helt til topps på hovedkontoret til Din Sko i Sverige, som øverste sjef i kjeden. Etter at hun gikk til topps i Sverige, har resultatene fra de norske Din Skobutikkene subbet akterut.

Nå har Marianne Bjarstad pakket sammen skoene, og reiser hjem til Norge for å overta som adm. direktør for den norske motekjeden Bik Bok, som er en del av den norske Varnergruppen.

Bjarstad sier til Økonomisk Rapport at hun hadde kommet til en vendepunkt: Flytte hele familien over til Sverige, fortsette å pendle, eller ta imot utfordringen fra Bik Bok og dermed returbillett til familien på Kolbotn. Hun avviser at hun gikk skoene av seg i Sverige, og gjør det klart at hun tross alt hadde tilbrakt seks år i Din Skokonsernet, og var klar for å kle på seg nye utfordringer.

Så får vi se da, om Din Sko-dama kan få ny fart på Bik Bok. Målgruppen er omtrent den samme.

Saken fortsetter under annonsen