Gift fra Geelmuyden

Publisert: 4. juli 2002 kl 15.54
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Storkjeftede Hans Geelmuyden griper fra tid til annen pennen fatt, og bruker Geelmuyden. Kieses hjemmesider til å kringkaste hva han betegner som «Tankene».

Her forleden tok han et friskt oppgjør med den fallerte Statoiltoppen Harald Norvik, som i dag livnærer seg med styrearbeid. «Norviks historie er historien om hvor langt man på søtti, åtti- og nittitallet kunne komme med utdanning, medlemskap i Arbeiderpartiet, korrekte standpunkter og litt hjelp fra Fred Olsen».

Geelmuyden, som i dag titulerer seg som «ledende senior», svinger storslegga over Harald Norviks innsats som styreleder i flyselskapet SAS, og gjør det klart at Norvik må gå. Geelmuyden gir seg selvfølgelig ikke med det. Han oppfordrer Harald Norvik til å vurdere resten av sin styreportefølje.

Men så til slutt tilføyer han: «Nei, forresten, i ett av styrene er det fint om han blir sittende». Og avslutter sitt innlegg med en aldri så liten giftpille.

Harald Norvik sitter også som styreleder i PR-byrået Woldsdal & Partnere, startet opp av Geelmuyden. Kiese-utbryteren Morten Woldsdal. Eks-partnerne Woldsdal og Geelmuyden er ikke akkurat gode venner lenger, for å si det mildt.

Saken fortsetter under annonsen