Gaver til snille ansatte

Publisert: 25. november 2003 kl 13.27
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Vanker det en julegave fra arbeidsplassen i år? Da er sjansen stor for at det er en termos eller en tursekk.

Fleecejakker, fleecepledd, ryggsekker, termos eller en liten turwok. Det er noen av produktene bedriftene som selger profileringsartikler nevner som de mest populære gavene i år.

- Vi har merket en liten trend når det gjelder villmarksting, altså turting som kan brukes av hele familien, sier Morten Bilet, avdelingssjef for profilprodukter hos Wittusen & Jensen.

- Hos oss har gavesettet med termos og to termokopper solgt mest, men vi har også solgt mer bager og ryggsekker enn i fjor. Ellers er jo fenalår populært å ta med hjem til familien, sier Steinar Berglund, daglig leder ved BL Gaver & Profilering.

De fleste bedrifter bestilte årets firmajulegaver i oktober og november, mens noen var tidlig ute og gjorde julehandelen allerede i sommer. Få bedrifter går over den skattefrie grensen som ligger på 500 kroner.

Både Wittusen & Jensen og BL Gaver & Profilering kan fortsatt levere julegaver for ansatte i desember, men utvalget er ikke like stort, og det er mindre muligheter for å få egen logo på produktene.

Saken fortsetter under annonsen