Europcar til topps

Publisert: 17. mars 2004 kl 15.07
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Europcar ble nylig kåret til Europas ledende bilutleiefirma på Annual World Travel Awards Ceremony 2003 i New York. I tillegg har lesere av Business Traveller Magazine valgt Europcar til «Europe’s Best Car Rental Company». The World Travel Awards ble etablert i 1993 for å belønne gode prestasjoner i den globale reiselivsbransjen. Prisen er vidt respektert som et kvalitetsstempel på den internasjonale reisearena. I 2003 bestemte 115 000 reiselivsledere og 80 000 reisebyråagenter fra over 200 land at Europcars service, kvalitet og kundebehandling er den beste i sin klasse.

- Denne internasjonale prisen blir lagt merke til og gir oss stor tro på at den vekten og de ressurser vi legger i stadig utvikling og bedring av service og kvalitet er vellykket. Det gir oss den beste indikasjon på at vi er på riktig vei og at Europcars garantiprogram er et riktig og viktig satsningsområde, sier Michael Ekblom, Marked- og Salgsdirektør Europcar Norge.

I den årlige undersøkelsen i publikasjonen «The Business Traveller» uttrykker leserne regelmessig sine meninger om service hos ledende reiselivsselskaper. For første gang har forretningskunden valgt Europcar som Europas beste bilutleiefirma i 2003.

Saken fortsetter under annonsen