104463_0722b37_.jpg
Ved hjelp av spesielle programmer og rutiner stopper vi alle svindelforsøk. Men vi kan ikke slappe av. Det er stadig noen som prøver seg, sier portalsjef for Gule Sider, Tore André Godager.

Prøver seg hele tiden

Publisert: 13. juni 2007 kl 09.51
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 22.01

Det er ikke den ting svindlerne ikke prøver seg på for å lure både Eniro og selskapets kunder.

Et stadig press

- For vår del er det full dags jobb for en person å holde øye med databasene, spore bruken av dem, hindre at noen tar seg ulovlig inn i dem - eller forsøker å stjele dem - eller på annen måte benytter metoder som viser at de er ute i uærlig ærend. Ved hjelp av spesielle programmer og rutiner stopper vi slike forsøk - men vi må holde på hele tiden. Det er stadig noen som prøver seg, sier Godager.

Ekstra kontroller

Også overfor brukerne av våre tjenester gjør vi tiltak for å sikre best mulig informasjon, blant annet har vi et tett samarbeid med Mesterbrev­nemda om kontroll av mesterbransjer. Finner vi at annon­sører feilaktig står oppført under mesterbrevsbransjer, blir disse kontaktet og eventuelt fjernet dersom mesterbrevsgodkjenning ikke foreligger, sier kommunikasjonsdirektør i Eniro, Torild Lid Uribarri.

Les også Svindel­forsøkene florerer.

Dette er kun et utdrag av artikkelen som var trykket i sin helhet i Ukeavisen Ledelse nummer 22. For å kjøpe denne utgaven, gå til www.buyandread.com

Saken fortsetter under annonsen