Elkjøp velger EasyCruit

Publisert: 2. juni 2004 kl 19.10
Oppdatert: 12. februar 2007 kl 14.36

Elkjøp er en av flere norske virksomheter som setter effektiv og profesjonell rekruttering i fokus, og har derfor inngått en avtale med det norske IT-selskapet EasyCruit AS om bruk av deres webbaserte løsning for effektivisering av rekrutteringsprosessene i hele Norden. EasyCruit AS står også bak rekrutteringskanalen deltidsjobb.no.

- Elkjøp har brukt den norske versjonen av rekrutteringsverktøyet EasyCruit HR siden sommeren 2003. Vi har så gode erfaringer med det at vi nå ønsker å ta det i bruk også i Sverige, Danmark og Finland, sier opplæringsansvarlig Eirik Jarl Nilssen. På sikt kan det også være aktuelt å ta det i bruk i Tsjekkia og Ungarn.

Rekrutteringsverktøyet som EasyCruit har utviklet, er tatt i bruk av en rekke norske virksomheter, men kontrakten med Elkjøp er den første internasjonale.

- Vår målsetting er å bli en ledende aktør i det nordiske markedet i løpet av de neste to årene, sier daglig leder Sverre Hvas. PricewaterhouseCoopers, Norgesgruppen, UPC, Mester Grønn, Norconsult og Hafslund er noen av virksomhetene som er kunder av EasyCruit HR.

- Hvorfor velges EasyCruit HR fremfor rekrutteringsløsningene til store, internasjonale programvarehus? Forretningsutvikler Kjetil J. Olsen mener at selskapet har utviklet et system som er tilpasset nordiske rekrutteringsforhold og at man har lagt stor vekt på å lytte til markedets behov og forventninger, fremfor å utvikle løsningen basert på egne antagelser.

- Vi har også sett verdien av å ha et system som er uavhengig av rekrutteringskanal, og at våre kunder selv kan velge hvilket nettsted de ønsker å benytte i annonseringen. Et absolutt utviklingsparameter har vært å ha samsvar mellom pris og de gevinster og verdier bruken av systemet skaper.

Saken fortsetter under annonsen