Egen Grandiosa-sang

Publisert: 15. februar 2006 kl 20.50
Oppdatert: 12. februar 2007 kl 14.36
- Vi bestemte oss for å gjøre noe lekent for at folk skal bli kjent med vårt nye medlem, Grandiosa Lørdagspizza. En musikkvideo på 90 sekunder guider oss gjennom Grandiosa-land med tenåringsjentene, studenten, barnefamilien, pensjonisten og mange andre. Alle deltakerne i musikkvideoen «synger» en strofe i sangen, som er en norsk rap, forteller pizzadirektør Martin Klafstad.

«Respekt for Grandiosa» er skrevet av Lars Kilevold, best kjent for sangen «Livet er for kjipt». Stabburet har med Grandiosa Lørdagspizza forsøkt å lage «tidenes beste» Grandiosa. Med bakgrunn i innspill fra forbrukerne, har kokken fått frie tøyler. Produktet kommer i butikkene i løpet av februar, og vil være dyrere enn den originale Grandiosaen.

- Navnet Grandiosa Lørdagspizza spiller på kos. Det er en hyllest til lørdagen og den godfølelsen vi nordmenn forbinder med nettopp denne dagen, sier Martin Klafstad.
Saken fortsetter under annonsen


En undersøkelse TNS Gallup har foretatt i januar viser at pizza er favorittmat for Ola Nordmann. Hver femte nordmann oppgir at de velger pizza på lørdagskvelden. Kylling er nesten like populært, etterfulgt av biff, taco og fisk/laks. Hele 40 prosent av befolkningen oppgir at fredager og lørdager er de dagene i uka de oftest spiser pizza.