Direktørflukt fra Norlandia

Publisert: 2. mai 2002 kl 13.08
Oppdatert: 12. februar 2007 kl 14.36

Norlandia-kjeden, som eies av brødrene Roger og Kristian Arne Adolfsen, sliter fortsatt med å få skikk på tradisjonsrike Geilo Hotel.

Det rosemalte Geilo Hotel har i en årrekke vært familiedrevet, og kjent for sitt hyggelige og personlige vertskap. For to år siden kjøpte Norlandiakjeden Geilo Hotel for ca. 32 mill. kroner.

Det har ikke vært helt enkelt å dytte Geilo Hotell inn i
Norlandias kjedeprofil, og flere nøkkelpersoner valgte å slutte i forbindelse med eierskiftet.

Like før påske møtte Økonomisk Rapport daglig leder Rolf Ingar Rotegård, (bildet) den tredje i rekken av direktører på Geilo Hotel etter at Norlandia-kjeden overtok.

- Vi taper penger. Tallene er negative, sa Rotegård den gang til Økonomisk Rapport.

Men Rotegård, som da nærmet seg sitt ett års jubileum som direktør på Geilohotellet, var optimist for 2002. Rotegård hadde nemlig gjennomført en veritabel snuoperasjon.

Nå er imidlertid også Rolf Ingar Rotegård i ferd med å sjekke ut av Norlandia Geilo Hotel. Norlandia-kjedens hovedkontor søker i disse dager etter Rotegårds etterfølger, som blir den fjerde i rekken av direktører etter at Norlandia overtok.

Saken fortsetter under annonsen

- Grunnen til at jeg har skiftet beite er kort fortalt at jeg er blitt headhuntet til jobben som nestleder på Bardøla Høyfjellshotell. Men det vil jeg ikke ha på trykk i Økonomisk Rapport, understreker Rotegård. Bardøla eies av den tidligere sauebonden Ola Vindegg, og er en av Norlandiakjedens konkurrenter på destinasjon Geilo.