Debuterer med straffeporto

Publisert: 23. juli 2002 kl 16.09
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Her om dagen fikk vi en pressemelding i posten. Førstkommende lørdag, den 30. juni, skal en ny bokhandelkjede lanseres. Ark er navnet. Og vi i pengepulsredaksjonen ble invitert til en forhåndsvisning. Toneangivende forfattere skulle lese egne tekster (ja forfattere kan lese også). Kjededirektør Arne Henrik Frogh lokket også med både musikalske innslag og lett servering (vi tipper det går mest i flytende).

Bokhandelkjeden Ark bruker store ord om seg selv, og lover å bli den mest «spennende og nyskapende» bokhandelkjeden vi har sett her i landet.

Allerede før lanseringsfesten har Ark klart å gjøre inntrykk på oss. Sammen med invitasjonsbrevet fikk vi også en regning på kroner 15,50 for manglende porto fra Posten Norge.

Vi synes vel egentlig ikke det er verken spennende eller nyskapende å sende av gårde brev uten porto, og overlate regningen til mottakeren. Muligens gir det lavere oppstartkostnader for Ark, og vi har faktisk allerede merket oss Ark-navnet. Så spørs det da, om det er slik at all PR er god PR?

Saken fortsetter under annonsen