138375449_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.

Tar inn én aksje

Publisert: 4. mars 2008 kl 15.00
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Telenor kommer inn i porteføljen til Linløkken denne runden av Børsspeilet. I tillegg tror forskningssjefen på en videre svak utvikling i markedet, og beholder en del av porteføljen i kontanter.

Ny portefølje:

  • Telenor
  • SpareBank 1 SR Bank
  • Data Respons
  • Petrolia Drilling

Her er begrunnelsen:

Hovedindeksen på Oslo Børs er teknisk negativ på mellomlang og lang sikt. Indeksen har reagert ned etter en test av motstanden ved 430-448 poeng. En videre svak utvikling indikeres, og vi velger å beholde deler av porteføljen i kontanter.

Telenor ligger i en svakt stigende trendkanal på mellomlang sikt. Aksjen har falt kraftig tilbake de siste månedene og tester nå støtten ved gulvet i kanalen. En videre oppgang på både kort og mellomlang sikt indikeres. Aksjen er positiv på innsidehandler.

SpareBank 1 SR bank tester støtten mellom 56 og 60 kroner på lang sikt. Volumutviklingen er positiv og grunnfondet er meget positiv på innsidehandler. Dette tilsier en reaksjon opp. Grunnfondet har lav risiko og anses således som en god defensiv aksje om børsen skulle fortsette ned.

Saken fortsetter under annonsen

Petrolia Drilling har nesten halvert seg siden i fjor sommer. Det er nå dannet en bunn på 1,75 kroner og aksjen er positiv på innsidehandler. Volumutviklingen er dessuten positiv, noe som indikerer en mulig vending opp.

Data Respons ligger i en stigende trendkanal på lang sikt og en videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har de siste ukene falt tilbake mot gulvet i kanalen, noe som åpner for oppgang også på kort sikt. Aksjen er positiv på innsidehandler.
Undertegnede eier aksjer i selskapet.


Se de nye porteføljene her.