138369641_hakon.jpg
Porteføljeforvalter Håkon Hovengen Sætre i Delphi Fondene.

Sterkt fra Sætre

Publisert: 9. juni 2009 kl 22.49
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Delphi-forvalteren kan bokføre en gevinst på 8 163 kroner etter den siste runden i Børsspeilet.

Sætre traff blink med fire av fem anbefalte aksjer, med Acergy som den største vinneren.

Han beholder Acergy og Tandberg i neste runde og tar inn tre nye aksjer i sin portefølje.

Her er Delphi Fondenes nye aksjetips:

Acergy leverer ingeniør og anleggstjenester for offshore, olje og gassindustrien. Selskapet har en solid balanse og er en viktig aktør i dette markedet som har kommet markant ned, men som garantert vil komme tilbake.

Tandberg er meget godt posisjonert innenfor videokonferansemarkedet. Miljøhensyn er blant driverne i industrien, og det kan også argumenteres for at aksjen har motsykliske egenskaper.

Marine Harvest har vært gjennom en vanskelig periode med sykdom i Chile og med en ikke uproblematisk gjeld. Selskapet ser nå sterkere ut enn på lenge med meget sterke laksepriser og styrket balanse.

Saken fortsetter under annonsen

Norsk Hydro har størstedelen av sin virksomhet innen oppstrøms aluminiumsproduksjon. Hydro er et bet på aluminiumsprisen og verdensøkonomien, og har stort potensial på oppsiden.

TGS-Nopec opplever for tiden krevende markeder innen multiklientsiesmic, men selskapet har større fleksibilitet enn mange av sine konkurrenter da de ikke eier egne skip. I tillegg har selskapet et godt track record for å komme seg gjennom kriser og er meget attraktivt priset.

Se alle de nye porteføljene her.

Her er resultatene hittil i år.