138428622_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.

Snublet i oppløpet

Publisert: 18. desember 2009 kl 13.31
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Linløkken hadde en teoretisk sjanse til å kapre seieren fra Stig Myrseth før siste runde i Børsspeilet 2009.

Og han satset friskt, tok trolig mer risiko enn han vanligvis gjør, men dessverre lykkes det ikke for forskningssjefen denne gangen.

Geir Linløkken har forøvrig satt ny rekord når det gjelder gevinst på en enkelt aksje i en runde i 2009.

I runde 19 håvet han inn over 45 000 kroner ved å investere i Hurtigruten. HRS har vært en av gjengangerne i årets Børsspeilporteføljer, men Linløkken fant det perfekte tidspunkt å gå inn i aksjen og fikk maksimal uttelling.

Resultatet for 2009 ble en fortjeneste på 90 prosent - absolutt respektabelt.


Her er Investtechs anbefalinger for Jule- og nyttårshelgen:

Saken fortsetter under annonsen

Lighthouse Caledonia ligger i en stigende trendkanal på kort til mellomlang sikt. En videre oppgang innenfor denne indikeres. Den siste uken har aksjen reagert tilbake på avtakende volum, og ligger nå nær gulvet i kanalen, noe som åpner for oppgang også på helt kort sikt.

BW Offshore har brutt opp gjennom motstanden ved cirka 8.00 - 8.30 kroner og gitt kjøpssignal fra en rektangelformasjon etter noen måneders sidelengs utvikling. En videre oppgang til 9.40 kroner eller mer er signalisert. Ved reaksjoner tilbake, er det støtte ved cirka 8.00 kroner. På oppsiden er det lite motstand før ved 12 - 15 kroner.

Acta ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Kursen har falt tilbake på kort sikt og ligger nå like over gulvet i kanalen og støtten ved 3.80 kroner. Aksjen er dessuten oversolgt på RSI, noe som også indikerer en reaksjon opp. Aksjen er i tillegg positiv på innsidehandler.

Saken fortsetter under annonsen

Deep Sea Supply ga kjøpssignal for et par uker siden da aksjen brøt opp gjennom den kortsiktige motstanden ved cirka 8.15 kroner. Kursen har nå reagert tilbake på lavt volum og gir gode kjøpsmuligheter i overkant av støtten. Aksjen er positiv på innsidehandler etter kjøp fra både CEO og CCO for to-tre uker siden.

Her er alle "Juleporteføljene"

Resultatet av Børsspeilet 2009.

Saken fortsetter under annonsen

(Anbefalingene gjelder frem til 6.januar 2010)