138426122_hakon.jpg
Håkon H. Sætre, porteføljeforvalter, Delphi Fondene.

Sætres utvalgte

Publisert: 18. november 2009 kl 14.18
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Samlet resultat etter siste runde ble en gevinst på 13 412 kroner for Delphi-forvalteren.

Sætres portefølje i Børsspeilet har lagt på seg 91,2 prosent så langt i år.

I den nye runden beholder han Norwegian Property, og bytter ut de fire andre aksjene i porteføljen.

Her er Håkon Sætres nye aksjetips:

Telenor la nylig frem meget sterke resultater, der spesielt det nordiske markedet fremstår som en cash-maskin. I tillegg har selskapet gode vekstmuligheter i flere vekstmarkeder rundt i verden.

Norwegian Property eier kontoreiendom og en hotellportefølje i Norden. Selskapet er høyt belånt og får godt betalt for en forbedring i dette markedet.

Saken fortsetter under annonsen

Acergy leverer ingeniør og anleggstjenester for offshore, olje og gassindustrien. Selskapet har en solid balanse og er en viktig aktør i dette markedet som vil nyte godt av en høy og stabil oljepris og stadig mer aktivitet i sektoren.

Seadrill opererer hovedskalig innen dypvannssegmentet for borerigger. Dette markedet holder seg sterkt, selskapet er svært aksjonærvennlig og har meget stor utbyttekapasitet de neste årene.

Seabird Exploration er et seismicselskap som i tillegg til tradisjonell 2D-seismic også besitter en unik OBN-teknologi som er meget effektiv for kartlegging av produserende felt. Selskapet opplever stor interesse og meget gode marginer for OBN-teknologien, og har nylig gjennomført en emisjon for å styrke balansen og for å reise et nytt OBN-crew.

Her er alle løpende porteføljer.

Resultater.

Saken fortsetter under annonsen