138419425_hakon.jpg

Sætres stjernetreff

Publisert: 11. september 2009 kl 12.11
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Porteføljeforvalter Håkon Hovengen Sætre er soleklar vinner av den 15.runden i Børsspeilet med en gevinst på 18 625 kroner.

Det var først og fremst satsingen på Algeta som ga uttelling; aksjen har gått fra 42,88 til 59,56 kroner i løpet av de siste to ukene og avkastningen ble hele 17 037 kroner.

Sætre har økt verdien på sin Børsspeilportefølje med 50 prosent så langt i år, og rykker opp på andreplass sammenlagt etter Stig Myrseth i Orion Securities.

Her er Håkons Sætres nye aksjetips:

Telenor: Lavt priset med eksponering mot flere spennende vekstmarkeder

Petroleum Geo-Services: Det er dårlig visibilitet innenfor seismikk nå, men dersom oljeprisen holder seg rundt 70 dollar tror vi aktiviteten vil ta seg opp. Da har PGS mye å gå på oppsiden.

Austevoll Seafood: Eksponert mot et sterkt laksemarked gjennom eierskapet i Lerøy. Samtidig viste selskapets opperasjon innen fiskemel og fiskeojle meget god lønnsomhet.

Saken fortsetter under annonsen

Royal Caribbean Cruises: Selskapet er lavt priset og når oppsvinget kommer for den amerikanske konsumenten vil selskapet øke inntjeningen og lønnsomheten raskt.

Norwegian Air Shuttle: Opererer i en meget lønnsom duopolsituasjon i et svakt SAS. Levering av nye moderne fly med mindre drivstofforbruk i tiden fremover vil befeste deres posisjon videre.

Se alle de nye porteføljene her.

Resultater.