138370822_hakon.jpg

Sætres shoppingliste

Publisert: 24. mars 2009 kl 22.13
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Sætre traff med 3 av 5 aksjer i forrige runde, men innkasserte en heller beskjeden gevinst.

Tandberg og Det Norske Oljeselskap bidro mest i positiv retning.

I neste runde beholder Delphi-forvalteren Det Norske, men dropper Tandberg.

Her er Håkon Sætres nye anbefalinger:

Det Norske Oljeselskap fremstår som attraktivt priset. Selskapet har en cashbeholdning nesten på nivå som selskapsverdien, og er dermed finansiert for et omfattende boreprogram de neste årene.

Saken fortsetter under annonsen

TGS-Nopec opplever for tiden krevende markeder innen multiklientsiesmic, men selskapet har større fleksibilitet enn mange av sine konkurrenter da de ikke eier egne skip. I tillegg har selskapet et godt track-record for å komme seg gjennom kriser og er meget attraktivt priset.

Orkla har kommet veldig langt ned og konglomeratrabatten er høy. Med mye av verdiene innen defensive sektorer fremstår aksjen meget billig på dagens nivåer

Telenor har falt mye blant annet på lite aksjonærvennlige investeringsplaner i India og usikkerhet rundt eierandeler i Russland. Selskapet fremstår i dag som lavt priset med vekstpotensial i mange spennende markeder.

Acergy leverer oljeservicetjenester med fokus på dypt vann og vanskelige forhold. Acergy, har en solid balanse og er en viktig aktør i dette markedet som har kommet markant ned, men som garantert vil komme tilbake.


Se alle de nye porteføljene her.

Her er resultatene fra forrige runde.