138423428_hakon.jpg
Håkon Hovengen Sætre, porteføljeforvalter, Delphi Fondene.

Sætre i storform

Publisert: 20. oktober 2009 kl 15.07
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Sætre har vunnet to av de tre siste rundene og er godt i gang med å hente inn forspranget til den seksdoble Børsspeilmesteren Stig Myrseth i Orion Securities.

I siste runde innkasserer Delphi-forvalteren 27 348 kroner - verdien på Håkon Sætres Børsspeilportefølje har nå økt med nesten 100 prosent siden årsskiftet.

Det var spesielt BWG Homes og Norwegian Air Shuttle som sikret Sætre seieren i denne runden.

Her er Håkon Sætres nye anbefalinger:



Norwegian Property (NPRO) eier kontoreiendom og en hotellportefølje i Norden. Selskapet er høyt belånt og vil få godt betalt for en forbedring i dette markedet.

Storebrand (STB) har stort potensial på oppsiden og bør nå begynne å se vesentlig sterkere avkastning på inverteringsporteføljen. I tillegg har selskapet mulighet til å øke sin inntjening gjennom prissetting av garantert avkastning.

Saken fortsetter under annonsen

Songa Offshore (SONG) er en riggoperatør innen midwatermarkedet. Det er begrenset visibilitet i dette markedet ut over i 2010, men aksjen er lavt priset og med stigende oljepris og en verdensøkonomi i forberding tror vil aksjen skal videre opp.

Sevan Marine (SEVAN) har utviklet et nytt konsept for tønneformede rigger og produksjonsenheter. Selskapet har vært gjennom en tøff periode, men konseptet fungererbra og selskapet opplever stadig økt aksept for deres teknologi.

Petroleum Geo-Services (PGS) er et seismikkselskap som i en tøff periode i seismikkbransjen, men selskapet drar nytte av relativt nye og attraktive skip. Aktiviteten i bransjen er i ferd med å ta seg opp og vi tror på videre oppgang i aksjen.


Se alle de nye porteføljene her.

Her er resultatene hittil i år.

Saken fortsetter under annonsen