138370584_hakon.jpg

Sætre bytter to

Publisert: 14. april 2009 kl 17.07
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Sætre traff med fire av fem anbefalinger i forrige runde og noterer en fortjeneste på 6 326 kroner.

Det var Tandberg og Marine Harvest som ga best uttelling, og Delphi-forvalteren beholder begge aksjene i sin nye portefølje sammen med Det Norske Oljeselskap.

Ut ryker derimot Cermaq og TGS-Nopec.

Her er Håkon Sætres nye anbefalinger:

Det Norske Oljeselskap fremstår som attraktivt priset. Selskapet har en cashbeholdning nesten på nivå som selskapsverdien, og er dermed finansiert for et omfattende boreprogram de neste årene.

Tandberg er meget godt posisjonert innenfor videokonferansemarkedet. Miljøhensyn er blant driverne i industrien, og det kan også argumenteres for at aksjen har motsykliske egenskaper.

Saken fortsetter under annonsen

Marine Harvest har vært gjennom en vanskelig periode med sykdom i Chile og med en ikke uproblematisk gjeld. Selskapet er imidlertid meget sensitivt overfor lakseprisen og med den utviklingen vi har sett nå stiger inntjeningen i selskapet raskt.

Opera sin nettleser opplever for tiden sterk fremgang, spesielt innenfor mobiltelefoner. Dette er et marked i sterkt vekst og Opera har en spennende posisjon.

Norwegian Air Shuttle opererer i dag i en fin duopolsituasjon sammen med et svakt SAS. I tillegg drar selskapet nytte av den lave oljeprisen.

Se alle de nye porteføljene her.

Her er resultatene fra forrige runde.