138369953_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.

Satset og tapte

Publisert: 26. mai 2009 kl 16.13
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Etter å ha innkassert henholdsvis 15 og 25 tusen kroner i de to foregående rundene, må forskningssjefen i Investtech bokføre et tap på om lag 11 000 kroner i siste runde.

Det skal tilføyes at Linløkken presiserte i forrige runde av Børsspeilet at flere av investeringene var forbundet med høy risiko.

Alle de fire aksjene i Geir Linløkkens portefølje har gått i minus, men han beholder stadig andreplassen sammenlagt etter Stig Myrseth med en total gevinst så langt i år på 50 834 kroner.

I den nye runden kaster Investtechsjefen hele den forrige porteføljen og komponerer en splitter ny.

Her er Geir Linløkkens nye anbefalte aksjer:

Saken fortsetter under annonsen

• Dockwise: Aksjen har etablert en sterkt stigende trend etter at bunnen ble nådd i desember. Det er langt igjen til toppnoteringene fra i fjor, så oppsiden er fortsatt stor. Neste motstandsnivå er ved cirka 12 kroner. Meget positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt.

• Simrad Optronics: Aksjen har brutt den fallende trendkanalen og gitt kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon. Positiv volumutvikling styrker aksjen og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte ved cirka 4 kroner.

• Electromagnetic GeoServices: Aksjen falt mer enn 90 prosent fra mai til desember i fjor, men har nå etablert en stigende trend. Videre oppgang innenfor denne indikeres. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. RSI-kurven viser dessuten en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet. Aksjen har stor oppside, men også meget høy risiko.

• FunCom: Aksjen bunnet på 2,50 kroner i desember i fjor, men har nå etablert en fin stigende trendkanal på kort til mellomlang sikt. Positiv volumutvikling styrker aksjen og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte ved cirka 5,40 og 4,70 kroner på kort sikt.

Se alle de nye porteføljene her.

Her finner du de tidligere resultatene.

Saken fortsetter under annonsen