138426055_geir_.jpg
Geir Linløkken, forskningssjef, Investtech.com.

Rekordgevinst til Linløkken

Publisert: 17. november 2009 kl 15.35
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

I den 19. runden av Børsspeilet 2009 dundrer Geir Linløkken til med en samlet fortjeneste på 45 197 kroner, og knuser Stig Myrseths årsbeste på 38 566 kroner fra april i år (runde 6).

Både Myrseth og Linløkken har nå økt verdien på sine porteføljer med over 100 prosent siden årsskiftet - henholdsvis 149,2 og 114,2 prosent.

Hovedindeksen på Oslo Børs er til sammeligning opp 58,4 prosent i samme periode.

Mye av rundens gevinst skyldes satsingen på Hurtigruten.

Aksjen har vært en gjenganger i Børsspeilet i det siste, men Linløkken timet kursoppgangen perfekt.

HRS har gått fra 2,39 til 4,86 kroner i løpet av de siste to ukene

Ifølge forskningssjef Geir Linløkken har aksjen mer å gå på.

Saken fortsetter under annonsen


Her er Linløkkens nye modellportefølje:


Hurtigruten har bunnet ut etter et fall fra over 60 kroner for et par år siden. Det er gitt kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon, en stigende trend på kort sikt er etablert og positiv volumutvikling styrker aksjen. Høy risiko og høy oppside. Fare for korreksjon ned etter den siste tids kraftige oppgang.


Scandinavian Property Development har bunnet ut og etablert en stigende trend på kort sikt. Positiv volumutvikling styrker aksjen og videre oppgang indikeres. Høy risiko og høy oppside.


Northern Offshore ligger i en stigende trend på kort til mellomlang sikt. Volumutviklingen er positiv og en videre oppgang indikeres. Det er nesten ikke motstand før over 20 kroner, så oppsiden er stor.


Lighthouse Caledonia har brutt opp og gitt kjøpssignal fra en rektangelformasjon etter å ha konsolidert mellom 24 og 28 øre de siste tre-fire månedene. Positiv volumutvikling styrker aksjen og en videre oppgang indikeres.

Saken fortsetter under annonsen

Se alle de nye porteføljene her.

Her er resultatene.