138370142_fullt.jpg

Nye fulltreffere

Publisert: 12. mai 2009 kl 17.03
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Forskningssjef Geir Linløkken i Investtech har hatt klokketro på Northland Resouces i lang tid.

Nå får han betalt for sin stanhaftighet, og innkasserer 12 400 på aksjen som har gått fra 4,78 til 6,52 kroner i løpet av de siste to ukene.

Totalt kan forskningssjefen notere en fortjeneste på over 25 500 kroner denne gangen - nesten like mye som Stig Myrseth,

Linløkken tror Northland har mer å gå på og beholder aksjen i sin nye modellportefølje.

Også Copeinca får fornyet tillit.

Saken fortsetter under annonsen

Investtechsjefen satser på følgende aksjer i denne runden:

Northland Resources: Aksjen har bunnet ut etter et det kraftige fallet i fjor og gitt kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon. Aksjen viser en meget positiv volumutvikling og er dessuten svakt positiv på innsidehandler. Videre oppgang indikeres.

Electromagnetic Geoservices: Aksjen falt mer enn 90 prosent fra mai til desember i fjor, men har nå etablert en stigende trend. Videre oppgang innenfor denne indikeres, og aksjen har støtte ved cirka 4,30 kroner. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. RSI-kurven viser dessuten en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet. Aksjen har stor oppside, men også meget høy risiko.

Copeinca: Aksjen har gitt kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon. En stigende trendkanal er etablert på kort til mellomlang sikt og videre oppgang indikeres. Aksjen er dessuten positiv på innsidehandler etter to kjøp tidlig i april samt en rekke kjøp i fjor høst.

Saken fortsetter under annonsen

Questerre Energy Corp. Aksjen viser en positiv volumutvikling med høyt volum på oppgang og avtakende volum på reaksjoner tilbake. På kort sikt er det dannet en stigende trendkanal og en videre oppgang innenfor denne indikeres. Høy risiko.

Se alle de nye porteføljene her.

Her er resultatene etter runde nr. 8.