138419424_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.

Linløkkens kjøpskandidater

Publisert: 11. september 2009 kl 12.06
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Opera Software innfridde ikke Linløkkens forventninger og forskningssjefen kaster også aksjen ut av sin nye Børsspeilporteføljen.

Songa Offshore ga derimot en avkastning i tråd med antagelsene og klatret fra 22,39 til 24,73 kroner i siste toukers periode.

Songa ligger an til videre kursoppgang, ifølge de tekniske analysene til Investtech og Geir Linløkken beholder aksjen i sin nye Børsspeilportefølje.

Her er Geir Linløkkens nye anbefalinger:

Songa Offshore viser en stigende trend på kort til mellomlang sikt. Den kortsiktige motstanden ved cirka 23 kroner er brutt og volumutviklingen er meget positiv. Videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det nå støtte fra 23 kroner og nedover mot cirka 21 kroner, samt ved cirka 19 kroner. Det er noe motstand ved den tidligere toppen ved 24.70 kroner. Bryter aksjen over 24.70, kan den gå raskt videre, da det ikke er særlig med motstand før rundt 70 kroner. Aksjen er nøytral på innsidehandler.

Bergen Group bunnet ut og ga kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon tidlig i sommer. En stigende trend er innledet og en videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen er nøytral på innsidehandler.

Aktiv Kapital har bunnet ut og gitt kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldreformasjon. En stigende trend er innledet og videre oppgang indikeres. Kjøpskurser på 39-41 kroner antas å være gode inngangskurser. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler.

Saken fortsetter under annonsen

Royal Caribbean Cruises ligger i en stigende trendkanal og ga nylig kjøpssignal fra en stor omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 106 kroner. Videre oppgang til 290 kroner. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen er dessuten positiv på innsidehandler.

Her er alle de nye Børsspeilporteføljene.

Resultater så lang i år.