138377410_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.

Linløkkens juleportefølje

Publisert: 27. november 2007 kl 14.29
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Selv om Børsspeilet er avsluttet for i år og ikke er tilbake før 8. januar, er det ingen hvile for deltakerne våre. Denne uken har de satt opp en juleportefølje som varer til en ny runde av Børsspeilet er i gang. NB! Dette er ikke en del av konkurransen.

Her er Linløkkens Portefølje

Deep Sea Supply

Kongsberg Automotive

Solstad Offshoer

Norsk Hydro

Saken fortsetter under annonsen

Dette er Linløkkens begrunnelse:

Deep Sea Supply ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, viser en positiv volumutvikling og er maksimalt positiv på innsidehandler. Videre oppgang indikeres.

Kongsberg Automotive har falt kraftig tilbake siden i sommer. Innsiderne har nå imidlertid begynt å kjøpe aksjer og aksjen er positiv på volum. Dette indikerer en vending opp, og aksjer som har gjort det svakt tidligere i året, får ofte en fin opptur rundt nyttår.

Solstad Offshore ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Positiv volumutvikling styrker aksjen og videre oppgang indikeres. Det er støtte ved 140 kroner samt ved gulvet i kanalen, mens det er motstand ved 162 og 168 kroner.

Norsk Hydro ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, men har de siste to-tre uker reagert kraftig tilbake. En videre oppgang indikeres og det er nå støtte like under dagens kursnivå, ved gulvet i kanalen på ca 67 kroner. Aksjen er maksimalt positiv på innsidehandler etter at seks innsidere helt i slutten av oktober samt to i november kjøpte seg opp i selskapet.

Se alle juleporteføljene her:

Saken fortsetter under annonsen