138370992_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.

Linløkkens gullaksje

Publisert: 11. mars 2009 kl 22.59
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Copenica var aksjen som ga Linløkken den størst avkastningen i forrige runde og sørget for at porteføljen endte i pluss.

Forskningssjefen tror Copenica skal videre opp, og beholder både den og de andre aksjene fra forrige runde.


Northland Resources:
Aksjen har bunnet ut etter å ha falt fra over 20 kroner til under 3. Et kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon er gitt og det er støtte ved 3.10-3.20 kroner. Aksjen er positiv på innsidehandler, med det siste kjøpet fra styreleder Anders Hvide den 9. mars.

Funcom: Aksjen har brutt den fallende trenden på mellomlang sikt og innledet en stigende trend på kort sikt. Positiv volumutvikling styrker aksjen og en videre oppgang indikeres.

Synnøve Finden: Meieriet har gitt kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon etter å ha brutt motstanden ved 12.90 kroner. Formasjonen og en stigende trend for RSI-kurven er tidlige tegn på en trendvending. Oppsiden er stor med lite motstand før ved 17.80 kroner. Aksjen har kortsiktig støtte i underkant av 13 kroner, samt ved ca 11.60 kroner.

Copenica: Aksjen har brutt den fallende trenden og gitt kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon. På kort sikt vises allerede en stigende trend og videre oppgang indikeres. Aksjen er positiv på innsidehandler etter fem kjøp i fjor høst.

Telenor: Aksjen ligger i en bred fallende trendkanal på mellomlang sikt. Det er imidlertid god støtte ved 33 kroner etter at aksjen bunnet på disse nivåene i oktober og november i fjor. Etter en topp rett under 50 kroner tidlig i januar, har aksjen nå falt kraftig tilbake. Kursen er oversolgt på RSI samtidig som den ligger like over støtten ved 33 kroner. Dette bør gi en reaksjon opp. Positiv volumutviking og positive innsidere indikerer imidlertid at dette også kan være innledningen av en stigende trend, og dermed oppgang på lang sikt. Brudd under støtten på 33 kroner vil være et salgssignal for aksjen, så en passende stop-loss kan være like under dette nivået.

Saken fortsetter under annonsen

Se alle de nye porteføljene her.

Se resultatene fra siste runde her.