138377669_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.

Linløkkens akjser

Publisert: 13. november 2007 kl 14.49
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Bare to av fire aksjer beholdes i Linløkkens portefølje i denne runden av Børsspeilet. Nutri Pharma og Pertra må bøte med livet i den siste ordinære runden av årets aksjekonkurranse. Inn suser Deep Sea Supply, Kongsberg Automotive og Sparebank 1 SR Bank.

Her er den nye porteføljen:

Deep Sea Supply

Kongsberg Automotive

Sparebank 1 SR Bank

Eizen Maritime

Saken fortsetter under annonsen

Orkla

Her er Linløkkens tanker om ukens portefølje:

Deep Sea Supply ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, viser en positiv volumutvikling og er maksimalt positiv på innsidehandler. Videre oppgang indikeres.

Kongsberg Automotive har falt kraftig tilbake siden i sommer. Innsiderne har nå imidlertid begynt å kjøpe aksjer, aksjen er positiv på volum og det er støtte ved 35-35.50 kr. Dette indikerer en vending opp, men risikoen er høy, så en stop loss ved ca 34.50 kr kan være på sin plass.

Sparebank 1 SR Bank ligger i en stigende trendkanal på kort sikt og har gitt kjøpssignal fra en stor rektangelformasjon på mellomlang sikt. Også innsiderne er positive og videre oppgang indikeres.

Eitzen Maritime har svingt svært kraftig det siste halve året. Aksjen viser en langsiktig stigende trend med meget positiv volumutvikling og er positiv på innsidehandler. Videre oppgang indikeres.

Etter en tids konsolidering har Orkla nå brutt opp og utløst et kjøpssignal på kort sikt. Aksjen er dessuten positiv på innsidehandler etter at styremedlem Peter A Ruzicka forrige uke kjøpte aksjer for nesten 20 millioner kroner og videre oppgang indikeres.

Saken fortsetter under annonsen

Her er de nye porteføljene: