138424875_geir_.jpg
Geir Linløkken, forskningsjef, Investtech.com.

Linløkken tar kaka

Publisert: 3. november 2009 kl 15.04
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Forskningssjefen i Invesstech innkasserer 18 728 kroner etter siste runde i aksjekonkurransen og er den eneste av deltakerne som slipper fra runden med gevinst.

Et mindre tap på Jinhui Shipping blir langt overgått av en solid fortjeneste på Hurtigruten; 15 248 i løpet av 14 dager.

I sin nye modellportefølje bytter Linløkken en aksje, og beholder tre.

Nykommeren er Nutri Pharma.

Her er Geir Linløkkens ferske aksjetips:

• Hurtigruten har bunnet ut etter et fall fra over 60 kroner for et par år siden. Det er gitt kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon, en stigende trend på kort sikt er etablert og positiv volumutvikling styrker aksjen. Høy risiko og høy oppside.

Saken fortsetter under annonsen

• Northern Offshore ligger i en stigende trend på kort til mellomlang sikt. Volumutviklingen er positiv og en videre oppgang indikeres. Det er nesten ikke motstand før over 20 kroner, så oppsiden er stor.

• Nutri Pharma har brutt opp gjennom motstanden ved 2.40 kroner og gitt kjøpssignal fra rektangelformasjoner på både kort og mellomlang sikt. Posititiv volumutvikling styrker aksjen. En rekke innsidekjøp i august-september indikerer dessuten at aksjen er fundameltalt billig. Ved reaksjoner tilbake er det støtte ved 2.40 og 2.22. kroner.


• Scandinavian Property har bunnet ut og etablert en stigende trend på kort sikt. Positiv volumutvikling styrker aksjen og videre oppgang indikeres. Høy risiko og høy oppside.

Her alle de nye porteføljene.

Her er resultatene.

Saken fortsetter under annonsen