138420414_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.com

Linløkken bytter to

Publisert: 22. september 2009 kl 23.14
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Geir Linløkken innkasserer 10 223 kroner på sin siste portefølje i Børsspeilet.

Mye takket være en gevinst på 6 761 kroner på Royal Caribbean Cruises.

Han belholder RCL og Aktiv Kapital i sine nye modelportefølje, men dropper Bergen Group og Songa Offshore.

Her er Linløkkens nye aksjevalg:

Aktiv Kapital har bunnet ut og gitt kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldreformasjon. En stigende trend er innledet og videre oppgang indikeres. Kjøpskurser på 39-41 kroner antas å være gode inngangskurser. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler.

RCL ligger i en stigende trendkanal og ga nylig kjøpssignal fra en stor omvendt-hode-og-skuldre-formasjon. Videre oppgang til 290 kroner indikeres. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen er dessuten positiv på innsidehandler.

Norwegian Property ligner på RCL teknisk. Aksjen ligger i en stigende trendkanal på kort sikt og ga nylig kjøpssignal fra en stor omvendt-hode-og-skuldre-formasjon. Videre oppgang til over 18 kroner indikeres. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen er dessuten positiv på innsidehandler.

Saken fortsetter under annonsen

Hurtigruten har bunnet ut etter et fall fra over 60 kroner for et par år siden. Det er gitt kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon og positiv volumutvikling styrker aksjen. Høy risiko og høy oppside.

Se alle de nye porteføljene her.

Her er resultatene.