138371747_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.

Kjøpssignaler i fleng

Publisert: 13. januar 2009 kl 16.21
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

- Siden nyttår har våre datamaskiner identifisert 17 kjøpssignaler fra kursformasjoner, mens vi må helt tilbake til 11. desember for å finne det siste salgssignalet, forteller forskningssjef Geir Linløkken som er en av landets fremste eksperter på teknisk aksjeanalyse.

Ifølge Linløkken peker følgende aksjer seg ut som de beste kjøpskandidatene:

Jinhui Shipping har brutt den fallende trenden og et horisontalt motstandsnivå ved 8.30 kroner. Dette har utløst et kjøpssignal på kort sikt. Volumet er høyt på dager med kursoppgang og lavt på dager med kursnedgang, noe som styrker aksjen. Aksjen er positiv på innsidehandler etter ett kjøp i september på kurs 38 kroner og åtte kjøp i juli på kurser cirka 45 til 50 kroner. OBS: Høy risiko.

Opera: Aksjen har brutt motstanden ved cirka 16 og 18 kroner og viser en stigende trend på kort sikt. Positiv volumutvikling styrker aksjen og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte ved 15,00 til 16,20 kroner. Aksjen er nøytral på innsidehandler.

Aker BioMarine har brutt den fallende trendkanalen og gitt kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon. Videre oppgang indikeres, og det er lite motstand før ved 9,00 kroner.
Vær oppmerksom på noe svak likviditet. OBS: Høy risiko.

Virtz: Aksjen har så vidt brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. På kort sikt er en stigende trend innledet og aksjen viser en positiv volumutvikling. Det er kortsiktig støtte ved 17,60 til 18.80 kroner.
Aksjen er svakt positiv på innsidehandler.


Se alle de nye porteføljene her.

Saken fortsetter under annonsen