138369626_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.

Investtechs vinnertips

Publisert: 9. juni 2009 kl 23.14
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Linløkken har økt verdien på sin Børsspeilportefølje med 55 prosent siden nyttår.
Hovedindeksen på Oslo Børs er til sammenligning opp litt over 30 prosent.

Også i siste runde tar forskningssjefen gevinst på tre av fire aksjer.

I sin nye modellportefølje bytter han ut FunCom og Simrad Optronics.

Her er Geir Linløkkens nye anbefalinger:

Electromagnetic GeoServices: Aksjen falt mer enn 90 prosent fra mai til desember i fjor, men har nå etablert en stigende trend. Videre oppgang innenfor denne indikeres. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen har stor oppside, men også meget høy risiko.

Dockwise: Aksjen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Etter noen ukers konsolidering, har aksjen brutt opp og gitt kjøpssignal fra en rektangelformasjon på kort sikt. Positiv volumutvikling styrker signalet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte ved 7.30-7.50 kroner. Det er lite motstand før ved 12 kroner, så oppsiden er høy.

Petrolia Drilling: Aksjen har brutt den fallende trenden fra i vinter og gitt kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon. Positiv volumutvikling styrker aksjen og de siste ukers reaksjon tilbake gir mulighet for en gunstig inngangskurs.

Saken fortsetter under annonsen

Northland Resources: Aksjen ga kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon for et par måneder siden. Dette signaliserte innledning av en stigende trendkanal på kort til mellomlang sikt. De siste par ukene har aksjen reagert tilbake mot støtten ved gulvet i trendkanalen, noe som gir mulighet for en god inngangskurs.

Se alle de nye porteføljene her.

Her er resultatene fra foregående runder.