138371143_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.

Investtechs anbefalinger

Publisert: 24. februar 2009 kl 16.45
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Forskningssjefen måtte tåle et mindre tap i siste runde av Børsspeilet, men fikk også en brukbar gevinst på Funcom.

Han beholder Funcom også i neste runde, sammen med Synnøve Finden.

Her er Linløkkens nye anbefalinger:

Northland Resources: Aksjen har bunnet ut etter å ha falt fra over 20 kroner til under 3. Et kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon er gitt og videre oppgang indikeres. Aksjen er positiv på innsidehandler, med det siste kjøpet fra styreleder Anders Hvide den 18. februar.

Funcom: Aksjen har brutt den fallende trenden på mellomlang sikt og innledet en stigende trend på kort sikt. Positiv volumutvikling styrker aksjen og en videre oppgang indikeres.


Synnøve Finden: Meierier har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal og gitt kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon etter å ha brutt motstanden ved 12.90 kroner. Formasjonen og en stigende trend for RSI-kurven er tidlige tegn på en trendvending. Oppsiden er stor med lite motstand før ved 17.80 kroner. Aksjen har kortsiktig støtte ved 12.90 kroner, samt ved ca 11.60 kroner.

Copeinca: Aksjen har brutt den fallende trenden og gitt kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon. På kort sikt vises allerede en stigende trend og videre oppgang indikeres. Aksjen er positiv på innsidehandler etter fem kjøp i fjor høst.

Saken fortsetter under annonsen


Se alle de nye porteføljene her.

Se resultatet av forrige runde her.