138372115_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.

Interessant fra Linløkken

Publisert: 25. november 2008 kl 22.45
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Forskningssjefen hos Investtech.com spurtet forbi Håkon Sætre og Arne Wessel-Berg til en andreplass i årets utgave av Børsspeilet.
Investtech baserer seg på tekniske analyser som ofte fanger opp psykologiske faktorer som fundamental analyse ikke gjør.
Selskapet har en god statistikk når det gjelder treffsikkerheten på sine aksjeanbefalinger, også i turbulente perioder.
Geir Linløkken var den første av deltakerne i Børsspeilet som begynte å beholde deler av innskuddet i kontanter da finansstormen begynte å bygge seg opp tidligere i år.
Men i løpet av de siste månedene har Linløkken sett flere tekniske signaler som antyder at bunnen i markedet nærmer seg, og kan utløse noen kraftige reaksjoner oppover. Og han vil ikke gå glipp av neste kjemperally.
Blant de positive tegnene er at ledelsen i selskapene kjøper flere aksjer i egen virksomhet.

Forskningssjefen kommer med noen interessante aksjer i sin Juleportefølje.

Petroleum Geo-Services: Aksjen har reagert opp på økende volum etter en test av støtten ved 26 kroner. En videre oppgang indikeres. Aksjen er maksimalt positiv på
innsidehandler etter en rekke kjøp i oktober og november.

Jinhui Shipping: Aksjen har så vidt reagert opp etter en test av den kortsiktige støtten ved 8,30 kroner. En videre reaksjon opp indikeres. Aksjen er positiv på
innsidehandler.

Acta: Acta reagerte bra opp i begynnelsen av november, men har de siste ukene falt
tilbake igjen. Volumutviklingen er meget positiv, noe som er et tidlig signal på innledningen av en stigende trendkanal. Aksjen er positiv på innsidehandler.

Prosafe Production Public: Aksjen har halvert seg siden slutten av oktober. I samme tidsrom har det vært fem innsidekjøp og aksjen er maksimalt positiv på innsidehandler.

Se alle Juleporteføljene her.

Saken fortsetter under annonsen

Her er resultatet av Børsspeilet 2008.