138370396_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.

Forskningssjef finner formen

Publisert: 28. april 2009 kl 18.24
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

I runde nr. 6 av Børsspeilet innkasserte Investtechsjefen over 12 000 kroner på en enkelt aksje, og en samlet gevinst på 13 400 kroner.

I runde nr. 7 gjør han det samme; endelig gir Eitzen Maritime uttelling med en verdistigning på 12 016 kroner. Til sammen øker Linløkken verdien på porteføljen med 15 794 kroner i siste runde.

Siden 14.januar har Geir Linløkkens portefølje vokst med 36,5 prosent - fra 100 000 til 136 448 kroner.

Northland Resources er en annen aksje som Investtechs tekniske analyser viser har mer å gå på, og Linløkken beholder Northland sammen med Telenor i sin nye portefølje.

Saken fortsetter under annonsen

Northland Resources: Aksjen har bunnet ut etter et det kraftige fallet i fjor og gitt kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon. Aksjen er dessuten svakt positiv på innsidehandler og videre oppgang indikeres.


Telenor ligger i en bred fallende trendkanal på mellomlang sikt, men har tatt fint imot ved støtten på 33 kroner. På kort sikt er det nå gitt kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon og en videre oppgang indikeres. Aksjen er positiv på innsidehandler.

Eitzen Maritime: Aksjen falt mer enn 90 prosent fra mai til desember i fjor, men har nå etablert en stigende trend. Videre oppgang innenfor denne indikeres, og aksjen har støtte ved ca 4,30 kroner. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. RSI-kurven viser dessuten en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet. Aksjen har stor oppside, men også meget høy risiko.

Copenica: Aksjen har gitt kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon. En stigende trendkanal er etablert på kort til mellomlang sikt og videre oppgang indikeres. Aksjen er dessuten maksimalt positiv på innsidehandler etter to kjøp tidlig i april samt en rekke kjøp i fjor høst.

Se alle de nye porteføljene her.

Resultatene fra runde nr. 7 her.

Saken fortsetter under annonsen