138370824_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.

Forskningssjef finner fokus

Publisert: 24. mars 2009 kl 15.19
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Men en samlet gevinst på over 8 000 kroner i forrige runde begynner Investtechs forskningssjef å hale inn forspranget til Stig Myrseth.

Geir Linløkken traff blink med 3 av 5 aksjer i siste runde. Northland Resources ga best uttelling med en gevinst på 4 600 kroner.

Forskningssjefen beholder Northland i sin nye portefølje, sammen med Copenica og Telenor.
Ut ryker Funcom og Synnøve Finden.

Her er Linløkkens nye anbefalinger:

Northland Resources: Aksjen har bunnet ut etter å ha falt fra over 20 kroner til under 3. Aksjen er positiv på innsidehandler, men tester nå motstanden ved 4.10 kroner. Brudd over dette nivået vil være et kjøpssignal og aksjen kan da raskt gå til 5 kroner eller mer.

Copenica: Aksjen har brutt den fallende trenden og gitt kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon. På kort sikt vises allerede en stigende trend og videre oppgang indikeres. Aksjen er positiv på innsidehandler etter fem kjøp i fjor høst.

Saken fortsetter under annonsen

Telenor: Telenor ligger i en bred fallende trendkanal på mellomlang sikt, men har tatt fint imot ved støtten på 33 kroner. På kort sikt er det nå gitt kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon og en videre oppgang indikeres. Aksjen er positiv på innsidehandler.

Subsea 7: Aksjen har brutt opp gjennom taket på en fallende trendkanal og gitt kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon. Videre oppgang indikeres. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler.

Se alle de nye porteføljene her.

Her er resultatene fra forrige runde.