138372943_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.

Forskingssjefens favoritter

Publisert: 20. august 2008 kl 10.32
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Linløkken bytter ut Petrolia Drilling og Det Norske Oljeselskap med Bluewater Insurace og Petroleum Geo-Services.
Men holder fremdeles 20 prosent av innsatsbeløpet i kontanter.
Her er forskningssjefens nye portefølje:

Eitzen Maritime: Aksjen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt og en videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen har støtten ved 2,75 kroner og ved gulvet i kanalen, noe som bør gi en reaksjon opp på kort sikt. Aksjen er maksimalt positiv på innsidehandler.

Bluewater Insurance: Selskapet viser tegn til å vende opp. Volumbalansen er positiv og aksjen er maksimalt positiv på innsidehandler etter seks kjøp hittil i år.

Petroleum Geo-Services: Kursen i PGS er ned fra 163 kroner i midten av mai til rundt 107 kroner nå. Selskapet la fram resultater den 25 juli. Samme dag kjøpte fire innsidere aksjer i selskapet. Styreformann Jens Ulltveit-Moe kjøpte aksjer for 54
millioner kroner, mens CEO Jon Erik Reinhardsen kjøpte for 220.000 kroner og
de to andre innsidere for til sammen 225.000 kroner. Det er støtte ved 102-105 kroner, like under dagens nivå, og RSI viser positiv divergens mot kursen, noe som indikerer en kommende reaksjon opp.

Data Respons: Aksjen har brutt den fallende trendkanalen og gitt kjøpssignal fra en liten dobbel-bunn-formasjon. Positiv volumutvikling styrker signalet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte i underkant av 13 kroner, samt ved 12,10 kroner. Aksjen er nøytral på innsidehandler.
(Geir Linløkken eier aksjer i selskapet).

20 prosent av innsatsbeløpet i kontanter.

Her er de nye porteføljene.

Saken fortsetter under annonsen