138371584_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.

Bytter tre av fire

Publisert: 27. januar 2009 kl 16.17
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Geir Linløkken traff med to aksjer og bommet med to i årets første Børsspeilrunde.

Vizrt var aksjen som ga det største tapet, men det er også den eneste han beholder i sin nye portefølje:


Northland Resources: Aksjen har bunnet ut etter å ha falt fra over 20 kroner til under 3. Et
kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon er gitt og videre oppgang indikeres. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler.

Simrad Optronics: Aksjen har brutt den fallende trendkanalen som den lå i gjennom mesteparten av fjoråret. Etter kraftig oppgang rundt nyttår, har aksjen nå falt tilbake
igjen på kort sikt og tester støtten ved cirka 3.45 kroner. Positiv volumutvikling styrker aksjen og videre oppgang indikeres.

Hafslund serie B: Aksjen ligger i en fallende trend på mellomlang sikt, men har etablert god støtte ved 60-61 kroner, like under dagens nivå. Dette bør gi en reaksjon opp. Brudd under 60 kroner vil imidlertid være et salgssignal. B-aksjen har et opphentingspotensiale mot A-aksjen, som har gått relativt sett bedre i det siste. Hafslund er nøytral på innsidehandler.

Vizrt: Aksjen har så vidt brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. På kort sikt er en stigende trend innledet og aksjen viser en positiv volumutvikling. Det er kortsiktig støtte ved 17.60-18.80 kroner. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler.


Se alle de nye porteføljene her.

Saken fortsetter under annonsen

Se resultatet av første runde her.