138370400_hakon.jpg

Bytter hele porteføljen

Publisert: 28. april 2009 kl 20.07
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Sætre bokfører en gevinst på 6 293 kroner etter siste runde, hovedsakelig etter pen avkastning på Marine Harvest og Norwegian Air Shuttle.

Delphiforvalterens Børsspeilportefølje har lagt på seg litt over 6 prosent så langt i år og har grovt sett fulgt hovedindeksen på Oslo Børs.

I den runde nr 8 av ØRs aksjekonkurranse plukker Håkon Sætre fem helt nye aksjer.

Her er Sætres nye aksjetips:

Storebrand er vanskelig å spå på kort sikt, men aksjen har stort potensial dersom vi ser en forbedring i finansmarkedene. Teknisk ser aksjen interessant ut og et brudd opp gjennom 25 kroner vil utløse et sterkt kjøpssignal.

Acergy leverer oljeservicetjenester med fokus på dypt vann og vanskelige forhold. Acergy, har en solid balanse og er en viktig aktør i dette markedet som har kommet markant ned, men som garantert vil komme tilbake.

Saken fortsetter under annonsen

Cermaq driver med produksjon av fiskefôr og fiskeoppdrett. Selskapet har vært hardt rammet av sykdomsproblemene i Chile, men med stigende laksepriser og større andel av produksjonen utenfor Chile ser det nå lyst ut for selskapet.

Norsk Hydro har størstedelen av sin virksomhet innen oppstrøms aluminiumsproduksjon. Hydro er et bet på aluminiumsprisen og verdensøkonomien og har stort potensial på oppsiden.

Q-Free har en sterk posisjon innenfor automatisk trafikkovervåkning, et marked i kraftig vekst. Selskapet har en sterk balanse og er ikke krevende priset.

Se alle de nye porteføljene her.

Resultatene fra runde nr. 7 finner du her.