138372081_optim.jpg

Børsens heteste aksjetips

Publisert: 26. november 2008 kl 12.05
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

ØRs Superportefølje består av de aksjene som flest av Børsspeilets deltakere satser på.
I årets Juleportefølje, der anbefalingene går fra 25.november til 6.januar, fremgår det at ekspertene mener en rekke av de store tunge selskapene på Oslo Børs er banket urimelig kraftig ned i det siste og aksjekursene skal etter hvert opp igjen.

Her er de heteste tipsene - Superporteføljen:

Tandberg

Petroleum Geo-Services

Aker

Hydro

Saken fortsetter under annonsen

Dette sier ekspertene:

" Tandberg er meget godt posisjonert innenfor videokonferansemarkedet. Miljøhensyn er blant driverne i industrien, og aksjen er lavt priset i forhold til veksten selskapet opplever." (Håkon H. Sætre).

"Petroleum Geo-Services har reagert opp på økende volum etter en test av støtten ved 26 kroner. En videre oppgang indikeres. Aksjen er maksimalt positiv på innsidehandler etter en rekke kjøp i oktober og november." (Geir Linløkken).

"Med en P/E på 1,7 for i år økende til 2,0 for neste år mener vi Petroleum Geo-Services har fått for mye juling på tross av at utsiktene for bransjen har forverret seg." (Stig Myrseth).

"Aker ASA har blitt svært billig og prises på linje med kontantverdien i selskapet. Verden trenger fortsatt og utvinne ny olje og fallet i aksjen virker overdrevet." (Håkon H. Sætre).

"Norsk Hydro er relativt mye utbombet, og er et selskap med god inntjening som er lavt priset." (Rolf-Otto Hansen).

Saken fortsetter under annonsen

Se alle Juleporteføljene i Børsspeilet her.