138378873_gunna.jpg
Daglig leder Gunnar Holen i Corporate Advice and Research.

Beholder én

Publisert: 16. oktober 2007 kl 16.01
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55
Gunnar Holen, daglig leder i Corporate Advice & Research har troen på tre aksjer i denne runden av Børsspeilet.

Her er porteføljen:

  • RGT
  • CRU
  • IGE

*Gunnar Holen eier 4,3 millioner i IGE

Her er Holens begrunnelse:

RGT: Selskapet overleverer i USA og vi forventer de vil fortsette med det. Markedet har ikke vært villig til å gi noen pris for RGTs EM tolkning og modelleringskompetanse. Vi forventer dette vil endre seg spesielt i etterkant av Luva funnet hvor tradisjonell EM og seismikk tolkning overså dette, mens RGTs modellering og tolkning sørget for at dette feltet ble funnet. Selskapet har varslet en at de vil inngå en avtale med et større selskap om å dele en større lisensportefølje før nyttår hvor man vil anvende selskapets unike EM modellerings kompetanse. En slik avtale vil bli en betydelig trigger.

Saken fortsetter under annonsen

CRU: Gullprisen har steget kraftig den siste tiden (+8 % siste måned) og vil kunne løfte aksjen. CRU har hatt en slapp utvikling det siste halvåret. Vi ser en kraftig oppbygging av selskapet produksjonen fremover. Vår neddiskonterte kontantstrøm verdi er på NOK14.

IGE: Bedrede metallmarkeder vil hjelpe sentimentet for aksjen og sektoren. Planer om en tredeling av selskapet bør få underliggende verdier og potensialer frem i lyset.

Se alle porteføljene her:



Oversikt
Saken fortsetter under annonsen