138371748_hakon.jpg
Porteføljeforvalter Håkon H. Sætre i Delphi Fondene.

Anbefaler Telenor

Publisert: 13. januar 2009 kl 16.00
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Håkon Sætre i Delphi Fondene hadde sin første sesong i Børsspeilet i 2008 og imponerte med en rekke fulltreffere i begynnelsen av konkurransen. Men det glapp litt i innspurten.

Sætre starter 2009 med følgende portefølje:

Yara har falt ekstremt mye siden toppen, men også kommet mye opp siden bunnen. Lave kornlagre og kapasitetskutt er til fordel for selskapet og vi tror oppgangen vi har sett den siste tiden vil fortsette.

Blom besitter unike databaser av kartdata og har utviklet applikasjoner for GPS med ekte bilder i stedet for tradisjonelle kart. Med denne teknologien har Blom en unik posisjon innenfor et marked i sterk vekst, og selskapet burde også være en attraktiv oppkjøpskandidat.

Opera sin nettleser opplever for tiden sterk fremgang, spesielt innenfor mobiltelefoner. Dette er et marked i sterkt vekst og Opera har en spennende posisjon.

Telenor har falt mye blant annet på lite aksjonærvennlige investeringsplaner i India. Selskapet fremstår i dag som lavt priset med vekstpotensial i mange spennende markeder.

Norwegian Air Shuttle opererer i dag i en fin duopolsituasjon sammen med et svakt SAS. I tillegg drar selskapet nytte av den lave oljeprisen.

Saken fortsetter under annonsen


Se alle de nye porteføljene her.