138369315_geir_.jpg
GEIR LINLØKKEN, forskningssjef, Investtech.com.

Anbefaler Nowegian X 2

Publisert: 11. august 2009 kl 16.45
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Forskningssjefen i Investtech var ikke helt heldig med sine aksjevalg denne sommeren og endte opp med et tap på 4 707 kroner.

Det var særlig satsingen på Intex Resources som slo negativt ut. Aksjen har falt fra 4,35 til 3,97 kroner siden 23.juni og kostet Linløkken nesten 3 000 kroner.

Nå bytter Investtechs sjefanalytikeren ut alle aksjene.

Den nye porteføljen ser slik ut:

Norwegian Property har konsolidert i en rektangelformasjon mellom 5.70 og 6.40 kroner siden midten av juni. Aksjen har nå brutt opp. Et kjøpssignal er utløst, økende volum forsterker dette og en videre oppgang på kort sikt indikeres. På lengre sikt har aksjen en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon under utvikling. Halslinjen ligger like under 8 kroner og brudd over dette nivået vil være et langsiktig kjøpssignal med kursmål på rundt 15 kroner.

Songa Offshore viser en stigende trendkanal på mellomlang sikt. De siste dagene har imidlertid aksjen reagert tilbake og tester nå gulvet i kanalen. Positiv volumutvikling styrker aksjen. Det er støtte ved cirka 17 kroner, mens det er motstand ved cirka 24 kroner. Aksjen er nøytral til svakt positiv på innsidehandler.

Saken fortsetter under annonsen

Wilhelmsen A ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt og en videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har nå dessuten brutt opp gjennom den kortsiktige motstanden ved 110-115 kroner, noe som har utløst et nytt kjøpssignal. Ved reaksjoner tilbake er det nå støtte ved 110-115 kroner samt ved 93-95 kroner. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Vær oppmerksom på til tider svak likviditet i aksjen.

Norwegian Air Shuttle ga kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon for tre-fire måneder siden. Aksjen ligger i en stigende trendkanal og en videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen har reagert kraftig opp på økende volum de siste dagene og viser en meget positiv volumutvikling. Ved reaksjoner tilbake er det nå støtte ved 58 kroner, deretter ved 45 kroner. Aksjen er nøytral på innsidehandler.

Se alle porteføljene her.

Se resultatene av sommerens Børsspeilrunde her.