138427313_geir_.jpg
Forskningsjef Geir Linløkken i Investtech.

60 000-kroners tipset

Publisert: 2. desember 2009 kl 01.29
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 21.55

Det kan synes som en umulig oppgave å ta igjen Stig Myrseth i Orion sitt forsprang på over 60 000 kroner, men det kan likevel ikke utelukkes.

Geir Linløkken har uansett gjort en ytterst respektabel innsats i 2009 ved å doble det opprinnelige innsatsbeløpet.

Det er bare Linløkken og Myrset som har økt verdien med mer enn 100 prosent.

Det interesante er at de to representere vidt forskjellige investeringsstrategier.

Nå får vi se om teknikken slår makrostrategien i den avgjørende runden.

Her er Investtechs anbefalte portefølje:

Saken fortsetter under annonsen

Lighthouse Caledonia har brutt opp og gitt kjøpssignal fra en rektangelformasjon etter å ha konsolidert mellom 24 og 28 øre de siste tre-fire månedene. Positiv volumutvikling styrker aksjen og en videre oppgang indikeres.

BW Offshore har brutt opp gjennom motstanden ved ca 8.00-8.30 kroner og gitt kjøpssignal fra en rektangelformasjon etter noen måneders sidelengs utvikling. En videre oppgang til 9.40 kroner eller mer er signalisert. Ved reaksjoner tilbake, er det støtte ved ca 8.00 kroner. På oppsiden er det lite motstand før ved 12-15 kroner. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler

Kongsberg Automotive raste på børsen i fjor og ble notert under én krone i november før den steg kraftig til 5.67 kroner i sommer. Etter rundt fire måneders konsolidering og gjennomføring av en stor emisjon på kurs 4.00 kroner, ga aksjen for noen uker siden kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon. En stigende trend på kort sikt er innledet og meget positiv volumutvikling styrker denne. Motstanden ved cirka 5.60 kroner er nå også så vidt brutt og et kjøpssignal på lengre sikt er utløst. Det er lite motstand over dagens nivå, mens det er kortsiktig støtte ved 5.30 og 4.85 ved reaksjoner tilbake. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Aksjen har høy volatilitetsrisiko, men god likviditet og dermed lav likviditetsrisiko.

Saken fortsetter under annonsen

Cermaq ligger i en stigende trendkanal på kort til mellomlang sikt. Den tidligere motstanden ved 53 kroner er brutt, et kjøpssignal er utløst og positiv volumutvikling styrker aksjen. Videre oppgang indikeres. Det er nå støtte ved 53 kroner ved reaksjoner tilbake. Aksjen er positiv på innsidehandler.


DETTE ER STIG MYRSETs PORTEFØLJE.

Alle porteføljer.

Resultater.