Bergensk reiselivspris til revy og teater

Publisert: 2. juni 2004 kl 19.15
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Revy og Teaterservice ved Birte Abelsen vant Bergen Reiselivslags hederspris for 2003. Den årlige prisen deles ut til bedrifter, institusjoner eller personer som har bidratt til å utvikle reiselivet i Bergen.

Revy og Teaterservice selger revy- og teaterpakker inkludert hotellopphold til privatpersoner og næringsliv i Bergen og i områdene fra Stavanger i sør til Ålesund i nord. Selskapet ble etablert i 1999, og har i løpet av fem år opplevd en omsetningsøkning på nesten 700 prosent, fra 3,7 til 25 millioner kroner.

Forretningsideen er å dekke arrangørsteders, produsenters, hotellers og kundenes behov for bedre informasjon og salg/kjøp av opplevelser og kultur i Bergen, og tilby ett sentralt sted for bestillinger og informasjon om byens kulturliv.

Juryen begrunner tildelingen med at arbeidet Revy og Teaterservice utfører er viktig for Bergen som weekend-destinasjon. Revy og Teaterservice har i dag nesten alt gruppesalg og hotellpakkesalg i Bergen. I 2003 solgte selskapet 12.000 slike pakker.

Saken fortsetter under annonsen