Årets Farmandvinnere

Publisert: 22. juli 2002 kl 10.47
Oppdatert: 24. januar 2008 kl 10.30

Under årets Farmandprisutdeling, som gikk av stabelen på Bristol Hotel i Oslo den 15. august, ble det delt ut gull til fire vinnere i ulike klasser. Totalt deltok 117 virksomheter i selve konkurransen, og nærmere 100 mennesker møtte opp til prisutdelingen som ble etterfulgt av en treretters middag.

For tredje gang stakk Orkla av med førsteplassen i selve Farmandkonkurransen om beste årsrapport.

Assisterende direktør Gro Fjellheim (t.v), økonomidirektør Terje Andersen og controller Heidi K. Karlsen tok imot blomster, diplom og Farmandstatuetten.


I klassen for ikke-børsnoterte-selskap var det Møller-Gruppen som fikk den gjeveste prisen i år. Økonomisjef Kirsten Winsnes og konserndirektør for økonomi og finans Pål Syvertsen mottok heder og ære.
Statens vegvesen, Akershus vant i år klassen for beste offentlige årsrapport foran Husbanken og Post- og teletilsynet. Hans Christian Østrem (t.v) og Arve Brekkhus mottok prisen.
I klassen for beste Idé og design var det Sandnes Sparebank som ble vinneren foran Wilh. Wilhelmsen og en delt tredjeplass mellom Norsk Tipping og Trondheim Politidistrikt. Informasjonssjef Ingrid Schøtt fikk med seg kunstverk, diplom og blomster tilbake til Sandnes.

Økonomisk Rapport har siden 1988 delt ut Farmandprisen til årets beste årsrapporter.

Saken fortsetter under annonsen